avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legi privind locurile de joacă pentru câini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legi privind locurile de joacă pentru câini

Salut! Mă poate ajuta cineva în legătură cu legislația/regulamentul privind locurile de joacă amenajate special pentru câini? Nu am reușit să găsesc nimic pe net dar mă gândesc că trebuie să existe ceva. Zilnic mă înfrunt cu problema țarcului de câini care pare că aproape la orice oră este ocupat de câte un singur câine agresiv și atât eu cât și alți stăpâni așteptăm foarte mult sa intram desi cainii nostri se inteleg cu altii. Incerc mereu cu regula de 10-15 minute de bun simt dar unii stapani sunt nesimtiti si refuza sa elibere tarcul in mai putin de o ora. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:20, 20 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, nu au ce cauta caini agresivi in parcul pt căței. Daca sunt agresivi, cainii se tin in lesa cu botnita.
Nu cred ca exista regula cu cat sta maxim un caine, el poate folosi tarcul fara limita sau cat e programul ( daca exista unul afișat ca la cel de copii)
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare atac canin ! buna ziua. ca sa pun intrebarea, cred ca e nevoie sa explic putin ... Sebi Oprea Sebi Oprea Buna ziua. Ca sa pun intrebarea, cred ca e nevoie sa explic putin pe scurt care este situatia cu care ma confrunt. Detin un caine din rasa Amstaff, inregistrat ... (vezi toată discuția)
Caini, lesa si parcuri publice HStoia HStoia Am o intrebare legata de caini si legislatia privind pastrarea lor in lese in locuri publice. Am un caine care are doi ani, de rasa Golden Retriever. Avem ... (vezi toată discuția)
Legislatie aplicabila detinatorilor de caini - accesul in parcuri, botnita verdi verdi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in elucidarea unui aspect legat de prezenta cainilor cu stapan in parcuri . Nu vreau ca, din nestiinta , sa incalc ... (vezi toată discuția)