avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma scuzati ca adresez niste intrebari pentru unii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma scuzati ca adresez niste intrebari pentru unii considerate ...

Ma scuzati ca adresez niste intrebari pentru unii considerate ceva banal dar nu am mai trecut prin asa ceva. Am facut plangere simplu, dupa cum am gasit modele tip pe internet la actiunea de clasare a procurorului si apoi a prim-procurorului, acuma am 20 de zile sa redactez plangerea impotriva sentintei de clasare si sa o adresez instantei de judecata. Am 2 intrebari: 1. ce trebuie sa atasez impreuna cu plangerea? si sentina de clasare, si ce dovezi mai am inca la dispozitia mea ? sau ce anume? va multumesc; si intrebarea nr.2 daca cazul a fost cercetat sub savarsirea unei infractiuni de catre Parchetul de pe Langa Curtea de Apel, care e instanta unde trebuie sa inaintez plangerea acuma ? Eu am verificat pe internet ce cauze accepta fiecare instanta, si din ce am putut realiza e Judecatoria unde trebuie sa inaintez. Daca cumva gresesc va trimite Judecatoria la instanta care trebuie ? Va multumesc mult, de obicei nu prea primesc raspunsuri la ce intrebari am mai pus, as aprecia mult un raspuns. O zi minunata!

Alte discuții în legătură

Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Plangere prim procuror viorelv viorelv Am făcut plângere împotriva soluției de clasare a procurorului de pe lângă judecătorie la prim procurorul de le lângă Tribunal, acesta a admis ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa ma adresez si daca e abuz in servicii ? lodicaiscru lodicaiscru Am adresat o plangere penala parchetului, ptr. inselaciune, cu acte doveditoare, dosarul a ajuns la organul de cercetare penala, acesta nu a audiat pe cel ... (vezi toată discuția)