avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot sa ma adresez si daca e abuz in servicii ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot sa ma adresez si daca e abuz in servicii ?

Am adresat o plangere penala parchetului, ptr. inselaciune, cu acte doveditoare,
dosarul a ajuns la organul de cercetare penala, acesta nu a audiat pe cel caru-ia ii facuse-m plangerea penala, s-a dat nup,
am inaintat plangerea la procurorul de pe langa parchetul........,
nici acesta nu a cercetat pe nimeni, nimic, a dat tot nup,
prim procurorul semneaza ptr. clasarea dosarului,
am depus apoi dosarul la judecatorie,
nici aici judecatorul nu i-a in calcul actele doveditoare, absolut nimic, respinge !!
CE POT FACE IMPOTRIVA LOR ?
Dosarul isi va urma cursul in civil?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:53, 18 Septembrie 2016
Depinde care este fapta, imprejurarile, scopul si paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)