avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Magistrat pensionar.Buna ziua ! Adresez o intrebare la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Magistrat pensionar.Buna ziua ! Adresez o intrebare la care nu gasesc un raspuns ...

Buna ziua ! Adresez o intrebare la care nu gasesc un raspuns clar. Un magistrat militar, intrat in rezerva, in varsta de 50 de ani, pensiunat s-a inscris in barou pentru profesia de avocat, P.F.A., este obligat la plata pensiei in cadrul baroului ?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: deny , utilizator 13:30, 21 August 2023
Buna ziua

P.F.A

Nu este PFA

este obligat la plata pensiei in cadrul baroului ?

Da.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admis barou avocat stagiar oana_27 oana_27 Buna seara, Am fost admisa in barou..daca poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii in ceea ce priveste pasii ce trebuie urmati...perioada pana la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva avocatului alina_z alina_z Buna ziua Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare: In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un ... (vezi toată discuția)
Compatibilitatea intre profesia de consilier juridic si avocat?! Brigitta-Greta Brigitta-Greta Buna ziua! As avea o intrebare. Daca stiu bine, nu poti fi in acelasi timp atat avocat cat si consilier juridic. Anul acesta am terminat Facultatea de Drept, ... (vezi toată discuția)