avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Se poate angaja o persoana absolventa de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Se poate angaja o persoana absolventa de comunicare ...

Buna seara,
Se poate angaja o persoana absolventa de comunicare și relații publice și care a absolvit, de asemenea, și modul pedagogic nivel 1 pe functia de profesor in invatamantul primar? Multumesc anticipat pentru un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 21 August 2023
Pentru ocuparea functiei didactice de profesor pentru invatamant primar, se cere :
(i) absolvirea cu diploma de bacalaureat a liceului pedagogic cu specializarile „Pedagogia invatamantului primar” si absolvirea cu diploma de licenta a specializarii „Pedagogia invatamantului primar”;

(ii) absolvirea cu diploma de licenta a specializarii „Pedagogia invatamantului primar” si absolvirea unui program de studii universitare de masterat didactic cu durata de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția ... Dea75 Dea75 Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția referitoare la încadrarea în învățământ. Din păcate nu sunt lămurită, dacă am ... (vezi toată discuția)
Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Doctorat psihologie, spor invatamant primar Rusu Mi Rusu Mi Bună ziua! O persoană care a obținut titlul de doctor în psihologie poate beneficia de spor de doctorat dacă predă la clasele primare, fiind invatator? (vezi toată discuția)