avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara.In Iulie am dus la bunici fata(are 16 ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara.In Iulie am dus la bunici fata(are 16 împliniți).Toți ...

Buna seara.In Iulie am dus la bunici fata(are 16 împliniți).Toți avem rezidenta de 10 ani in Italua cu nucleu familiar înregistrat, acum ca ea sa se întoarcă la studii in Septembrie nu e suficient biletul, carte identitate România, carte identitate Italia, permis ședere Italia,adeverinta elev liceu Italia? Trebuie și declaratia consulat al părinților? E de necrezut ca din țara de reședința iese dar din țara de origine nu poate ieși.Întrebare:Trebuie sa mergem la consulat sa dam declarație acord părăsire România când copilul adult 16 ani este rezident cu documente in Italia si aici reîncepe cursurile? Obbligatoriu declaratie parinti (ambii residenti in Italia)?Va rog imi poate raspunde cineva? Mi se pare mult incompleta Legea, nu pe intelesul tuturor.Nimeni nu a gandit ca suntem familii care locuim in Italia cu documenti me in regula?Citesc si citesc si nu e clar nimic.

Alte discuții în legătură

Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere sau act de identitate? Melania-elena Melania-elena Sunt cetatean roman casatorita din 2014 cu un cetatean Italian. Eu am domiciliul in Romania, el are residenta in Italia. Am o firma a mea. Ce document de ... (vezi toată discuția)