avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere sau act de identitate?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere sau act de identitate?

Sunt cetatean roman casatorita din 2014 cu un cetatean Italian. Eu am domiciliul in Romania, el are residenta in Italia. Am o firma a mea. Ce document de identitate poate obtine el in conditiile in care locuieste si in Romania impreuna cu mine?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:54, 30 Decembrie 2016
Documentele de calatorie la poate obtine numai din tarile in care este cetatean (eventual consulat/ambasada).

Vedeti [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2016
tgeorgescu, utilizator
Pentru inceput poate solicita un permis de sedere. Buletin/act de identitate romanesc au doar cetatenii romani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire carte identitate drazicpromania drazicpromania Daca roman locuiste in Italia dar are buletin caducat nu poate sa face buletin cu residenta italiana? Deci daca un roman nu are proprietate sau contract de ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)