avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Care sunt pasii de urmat și care ar fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Care sunt pasii de urmat și care ar fi conditiile ...

Buna ziua. Care sunt pasii de urmat și care ar fii conditiile care trebuesc indeplinite pentru a putea lucra intr-un post de paza un program de 16-8(16ore) iar sambata si duminica 24 ore?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 22 August 2023
Angajarea personalului cu atribuții de pază sau gardă de corp se face pe baza atestatului eliberat în condițiile prevăzute de lege și a certificatului de cazier judiciar.

Atestarea personalului pentru executarea activităților de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor și de gardă de corp se face de către Direcția Generală de Poliție a Municipiului București sau, după caz, de inspectoratul de poliție județean în raza căruia persoana își are domiciliul sau reședința, după absolvirea cursurilor de calificare profesională de bază și promovarea examenului, pe baza documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor urmatoare:
a) să fie cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European și să aibă vârsta de cel puțin 18 ani;
b) să fie apt medical pentru exercitarea funcției;
c) să nu aibă antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa obtin atestat agent paza nelu78 nelu78 cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)
Curs de calificare agent paza razvancococi razvancococi in anul 2002 am lucrat ca agent de paza la o firma din bucuresti unde am facut scolarizarea si am obtinut 'Certificat de absolvire a cursului de calificare' ... (vezi toată discuția)
Pentru angajare agent paza nacualex nacualex de ce acte am nevoie pentru angajare ca agent paza?si de unde le procur? (vezi toată discuția)