avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard intre vecini. Doresc sa demolez o casa veche ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard intre vecini. Doresc sa demolez o casa veche situata pe ...

Gard intre vecini. Doresc sa demolez o casa veche situata pe hotarul dintre proprietati si sa construiesc un gard doar pe banii mei. Vecinul sustine ca stâlpii trebuie sa fie inspre mine si partea frumoasa a gardului inspre el. Exista vreo lege care sa-mi impuna asta?

Alte discuții în legătură

Streasina in curtea mea just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Vecinul meu a construit casa pe hotar, cu intreaga streasina (aproape un metru) pe terenul meu, si burlane puse aiurea, care nu isi indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi poate interzice sa -mi zidesc gardul? Rmy17 Rmy17 Buna seara, am si eu o problema.Am avut o casa veche pe hotar, am demolat-o cu autorizatie si am inceput cu chiu cu vai sa construiesc un gard cu care m-am ... (vezi toată discuția)
Constructie gard teren intravilan! doresc sa construiesc un gard ... cosmin30 cosmin30 Constructie gard teren intravilan! Doresc sa construiesc un gard 25 metri fundatie boltari...si 100 metri stalpi cu plasa....cei 125 de metri sunt doar o ... (vezi toată discuția)