Buna seara, am si eu o problema.Am avut o casa veche pe hotar, am demolat-o cu autorizatie si am inceput cu chiu cu vai sa construiesc un gard cu care m-am retras de pe vechea amprenta a casei cu vreo 10 cm pt ca vecinul sustinea ca a fost casa stramba ca au intrat vechii proprietari abuziv.Am vrut sa fiu un vecin bun si intelegator desi vecinul a insistat se se dea mai mult si mai mult in interiorul proprietatii mele.Acum ma ameninta ca nu ma lasa sa pun bca-ul daca nu ii finisez si pe partea lui si ma retrag cu 2-3 mm de pe soclu ca sa nu-i iau din "proprietatea lui" cu finisajul.Gardul este in totalitate pe proprietatea mea si din banii mei.Are voie sa-mi interzica sa-mi zidesc gardul?jos inca se mai vede unde era vechea amprenta la 10 cm de cofragul temeliei gardului.Pot rezolva cu politia?
Daca gardul este in totalitate pe proprietatea Dvs., vecinul, daca este de buna-credinta, nu are de ce sa va impiedice sa finisati gardul.
Daca totusi o face, puteti sa-l chemati in judecata cu o actiune in "obligatia de a face" prin care instanta sa-l oblige sa va permita lucrarile.
Gard nou
lazer_454
va salut.am un gard vechi construit de noi si vreau sa construiesc unul nou,; soclu + plasa sudata unde vine prins policarbonat mat care nu se vede dar trece ... (vezi toată discuția)