avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... delimitare proprietate prin gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

delimitare proprietate prin gard

Buna ziua,
Construim o casa noua pe un teren care este imprejmuit de vecini cu gard de plasa vechi. Eu vreau sa construiesc gard din caramida de 1.8m inaltime pe o lungime de 35 de m si sunt delimitat pe acesta parte de doi vecinidintrecare unul si-a dat acordul si altul nu vrea. Vecinul nu vrea ca acest gard sa fie pus intre proprietati pe asa zisul razor sa fie parte comuna din teren cate 10 cm de fiecare parte nu din bani acesta se ridica pe cheltuiala mea. Desi eu nu ii cer sa participe cu nici o cheltuiala,si nici cu munca, il construiesc eu ,dar el nu vrea ca fundatia gardului sa intre 10 cm pe propietatea lui. Acest gard a fost inceput primul vecin si-a dat acordul dar el nu vrea. In conditiile date cum pot proceda???
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:01, 4 Iunie 2013
Actionati-l in instanta cu actiune "in granituire" art.585; 586 NCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Grad construit de vecin pe terenul meu irinajud irinajud Buna seara. Anul trecut am cumparat un teren de 340 mp pe care se vede o fundatie construita prin anii 90. Pana sa cumpar eu terenul , unul dintre vecini a ... (vezi toată discuția)