avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost admisa la proba practica pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost admisa la proba practica pentru permisul auto. ...

Buna ziua am fost admisa la proba practica pentru permisul auto.
Eu locuiesc într-un județ iar de permis am dat în alt județ fiind mai ușor și mai aproape pentru mine. Acum când îmi va ajunge permisul va trebui sa îl schimb in judetul meu ce îl am în buletin? Adică buletinul va fi pe un județ iar permisul pe alt județ.
Cel mai recent răspuns: IuliaMariaa , utilizator 12:45, 23 August 2023
Nu trebuie schimbat decât atunci (înainte) cand expiră. Nu contează cine l-a emis decât dacă vă e suspendat, va fi trimis acolo, la serviciul rutier care l-a emis. Veti avea ceva disconfort de a-l recupera. Altfel, nu aveți vreo obligatie de a-l schimba.

Va mulțumesc pentru răspuns.
latka a scris:

Nu trebuie schimbat decât atunci (înainte) cand expiră. Nu contează cine l-a emis decât dacă vă e suspendat, va fi trimis acolo, la serviciul rutier care l-a emis. Veti avea ceva disconfort de a-l recupera. Altfel, nu aveți vreo obligatie de a-l schimba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere la schimbarea buletinului cosas43 cosas43 daca schimb buletinul cu noua adresa mai trebuie sa schimb si permisul de conducere daca este valabil? (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmează să susțin examenul auto în altă localitate ... Mihai7876 Mihai7876 Buna ziua! Urmează să susțin examenul auto în altă localitate decât cea de domiciliu. Am următoarele nelămuriri: 1. Dacă viza de resedinta expiră ... (vezi toată discuția)
Sustinere test si recuperare permis in localitatea de domiciliu, diferita de cea emitenta a permisului Patratel2017 Patratel2017 Buna tuturor, Am si eu o situatie ciudata pentru care as avea nevoie de orice fel de ajutor. Permisul meu de conducere e emis in Baia Mare, iar ... (vezi toată discuția)