avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat in 2002 padure de la diferiti proprietari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat in 2002 padure de la diferiti proprietari ce au fost ...

Am cumparat in 2002 padure de la diferiti propietari ce au fost pusi in posesie dupa legile restituiri , dar nu am facut un act oficial ci doar de mana . inregistrand-o la rol , acum vreau sa fac cadastru pe ea, cei de la care am cumparat-o sunt decedati mostenitori nu vor sa colaboreze fiind dezinteresati

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia pamantului daca nu gasesc un mostenitor pantescuelena pantescuelena Subiect: Cum intru in posesia pamantului, cu legile astea facute aiurea noi suntem 5 mostenitori in urma decesului tatalui,mama fiind si ea in postura de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare apartament RoxanaRAM RoxanaRAM Buna ziua! Care sunt actele necesare pentru a face vanzare-cumparare sau mostenire pentru un apartament? Intreb in contextul in care am o matusa de 82 de ... (vezi toată discuția)