avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Exista vreun risc in a achizitia un spatiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Exista vreun risc in a achizitia un spatiu comercial ...

Buna ziua! Exista vreun risc in a achizitia un spatiu comercial intr-o piata publica?

O persoana fizica vinde un spatiu comercial cumparat de la primarie si exista si o cesionare pentru terenul pe care se afla spatiul valabila 50 de ani.

Exista vreun risc intr-o astfel de achizitie ca primaria sa se decida ca persoanele fizice nu pot detine spatii acolo?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:36, 23 August 2023
Primaria are autoritatea si competenta sa dispuna utilizarea domeniului public dupa propriul interes
Verificati planul urbanistic zonal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare de teren pe legea 10/2001 gerox gerox În cadrul retrocedarii ( sîntem în curs de litigiu cu o expertiza topo care arata situatia terenului liber ) unui teren ,spatiile libere cu balarii ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)
Gard bloc SF94 SF94 Buna ziua! As avea nevoie de o informație legată de construcția unui gard(mobil, care se poate demonta) in spatele blocului. Toate blocurile au gard făcut, ... (vezi toată discuția)