avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar nou

Am semnat contract de vanzare cumparare pentru o casa in calitate de cumparator. Am menționat ca "transmisiunea propietati cu toate atributele sale, iar predarea imobilului impreuna cu tot ce este necesar pt exercutarea libera si neingradita peste o saptamana. In conditia in care ma grabesc sa intru in casa pot obliga legal vanzatorii sa plece mai repede de o săptămână chiar daca ei nu vor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 24 August 2023
Nu puteti obliga decat peste o saptamana, asa cum v-ati inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare imobil am achizitionat un imobil, ... MIHAELAX MIHAELAX Contract de vanzare cumparare imobil Am achizitionat un imobil, in contractul de vanzare cumparare incheiat la notar este mentionat urmatorul ... (vezi toată discuția)
Contract de rezervare versus contract de vanzare-cumparare Ionelpatrut Ionelpatrut Buna seara! Va rog sa analizati si sa ma informati ce se poate face daca intre contractul de rezervare al unui apartament si cel de vanzare - cumparare au ... (vezi toată discuția)
Daca se vinde un imobil si nu il eliberezi de bunuri mobile, ... dragosvt dragosvt Daca se vinde un imobil si nu il eliberezi de bunuri mobile, acele bunuri intra in proprietatea cumparatorului? La data intocmirii CV imobilul nu a fost ... (vezi toată discuția)