avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legislatie caini cu sau fara stapan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legislatie caini cu sau fara stapan

Buna seara! Am inteles ca oarecum hrănirea animalelor fara stapan este interzisa, dar cum pot determina aplicarea legii in comunitatea mea avand in vedere ca oamenii nu microcipeaza si nu sterilizeaza femelele desi legea ii obliga iar politia nu face nimic in acest sens. Ca urmare a nerespectarii si implicit a neaplicarii legii apar mereu animale noi pe strazi. Consider ca prin obligarea mea la a intalni animale chinuite pe strazi statul imi aduce un prejudiciu si o suferinta. Ce pot face in acest sens?
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2023
Alaskka81, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:03, 24 August 2023
Sesizati oficial departamentul politia animalelor din cadrul politiei teritoriale
Daca va confruntati cu dezinteres,sesizati oficial esaloanele superioare IJP/IGP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boschetar adăpostit în casa scării. cum putem scăpa de el? Anca56 Anca56 Buna seara, cum as putea scapa definitiv de un boschetar care doarme exact in fata ap. meu,drogat,beat, f murdar ? i se da acces in bloc de catre diversi ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in curte din cauza cainilor vecinului CatalinaDaescu CatalinaDaescu Buna ziua, Intrarea in curtea bunicilor se face pe un drum de access comun (ulita) cu un alt vecin. Acel vecin si-a distrus gardul (l-a folosit ca lemn de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o ... Yaruleto Yaruleto Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)