avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boschetar adăpostit în casa scării. Cum putem ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boschetar adăpostit în casa scării. Cum putem scăpa de el?

Buna seara, cum as putea scapa definitiv de un boschetar care doarme exact in fata ap. meu,drogat,beat, f murdar ? i se da acces in bloc de catre diversi vecini,insa doar eu la et 1 am de tras ; politia nu mai vrea sa intervina din motivul de mai sus; este obligatia asociatiei de proprietari sa rezolve problema ? multumiri
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: FCTM , utilizator 22:50, 11 Februarie 2018
Asa este. Devine problema asociatie de proprietari. Faceti in scris asociatiei sa ia masuri in ceea ce priveste aceasta problema. Daca nu se rezolva initiati procedura medierii sau o actiune in instanta
Nu este obligata asociatia de proprietari sa intervina in mod deosebit,accesul este permis de catre locatari
Pentru solutionare insistati la politia teritoriala daca va confruntati cu reticenta sesizati oficial departamentul ordine publica din cadrul IGP sau IJP
Buna seara! Spuneti-i cu frumosul sa doarma la alta usa. Totusi e un om, chiar daca e murdar . E frig afara, o sa plece cand se incalzeste. (Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi nu Mi-aţi dat să beau; Străin am fost şi nu M-aţi primit; gol am fost şi nu M-aţi îmbrăcat; bolnav şi în temniţă am fost şi nu M-aţi cercetat. Matei 25, 42-43) Chiar daca e drogat sau beat isi da seama ca daca sta afara o sa moara.
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
route, utilizator
Nu stiu cum este in alte orase insa in Timisoara este responsabilitatea Politiei Locale sa interactioneze iarna cu oamenii strazii si sa ii indrume spre adaposturi oficiale.
”Autoritățile roagă timișorenii să sune la 112 și să semnaleze orice persoană aflată în stradă, pentrua a i se oferi ajutor imediat. Prefectul județului, Mircea Băcală, a declarat că în Timiș nu s-a înregistrat nici un caz de deces în rândul oamenilor fără adăpost. Totodată, cei care vor să ajute pot dona lenjerii de pat, haine, pături, perne pentru adăposturile menționate. Hrana este asigurată de către Primăria Municipiului Timișoara.”

[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
FCTM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu probleme psihice domicilat pe casa scarii. Erick75 Erick75 Buna ziua. De 2 luni am cumparat un apartament undeva la etajul 6 al unei cladiri. Am inceput renovarile si am dat pe acolo doar o data pe saptamana pana a ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in curte din cauza cainilor vecinului CatalinaDaescu CatalinaDaescu Buna ziua, Intrarea in curtea bunicilor se face pe un drum de access comun (ulita) cu un alt vecin. Acel vecin si-a distrus gardul (l-a folosit ca lemn de ... (vezi toată discuția)