avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere societate

Buna ziua,
Sunt asociat unic in domeniul transporturi ,as dori sa stiu care sunt etapele ,actele necesare ,deoarece afacerea nu mai merge ,vreau sa o inchid ,patrimoniul firmei intra automat in posesia asociatului unic ? Pot deveni PFA ?
Multumesc

Da ,mai am un singur angajat.


Multumesc din suflet pentru detalii.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
vioricasprinceana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:10, 29 Ianuarie 2010
aveti angajati ?
Pe scurt
etapa 1 - decizia asoc unic privind dizolvarea si lichidarea soc
etapa 2 se depune dupa 30 zile de la publicarea in MO a deciziei de la etapa 1 si cuprinde : cerere de radiere + bilant de lichidare+certificat de atestare fiscala (fara datorii)+raport de repartizare a activelor ramase in urma lichidarii catre asociatul unic
Puteti sa va infiintati un PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)