avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna Am o intrebare daca mă puteti ajuta Am avut o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna Am o intrebare daca mă puteti ajuta Am avut o cearta cu ...

Buna
Am o intrebare daca mă puteti ajuta
Am avut o certa cu un vecin care el a început si mia adresat cuvinte jignitoare si mie si familiei dar tot el a sunat la 112 ca sa nu cada el de vine iar politia mia facut mie amenda care mia venit acasa fara sa imi spune in seara respectiva si menționează că am refuzat ceea ce nu e adevarat plus ca din gura mia spus că imi face dosar penal dar nu mi-a luat declarati sau sa imi de-a ceva de semnal este legal?
Mentionez ca am martori care spus că nu sunt de vine

Alte discuții în legătură

Cazier sorineel sorineel Am o intrebare: poate sa iti faca politia dosar penal fara sa sti,fara sa iti vina o instiintare sau nu trebuie sa il semneze astet raspuns va rog, multumesc ... (vezi toată discuția)
Amenda pantru ca am sunat la 112 floridor floridor Am sunat la 112 deoarece intr-o noapte vecinul a venit beat si a batut cu putere in usa mea adresandu-mi cuvinte jignitoare si cerandu-mi bani pentru factura ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniștii publice AcoSofy AcoSofy Bună ziua ,am vecinii foarte gălăgioși, muzica la maxim, țipete, vocabular vulgar aproape in fiecare seara si nu opresc muzica până dimineața. I-am ... (vezi toată discuția)