avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier

Am o intrebare: poate sa iti faca politia dosar penal fara sa sti,fara sa iti vina o instiintare sau nu trebuie sa il semneze astet raspuns va rog, multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sorineel , utilizator 16:41, 11 August 2010
e obligata prin lege sa va citeze.
E obligatorie citarea si audierea dvs.
Dosarul penal se poate intocmi fara sa va anunte.
Dar, la un moment dat va cheama sa dati o declaratie, deci veti afla:)
Multumesc mult pentru informati dar ce fel de reclamatie trebuie sa dau?
adresati-va parchetului, care e competent cu supravegherea sectiei de politie care v-a intocmit dosar penal, cu o plangere ca nu vi s-a comunicat nimic in legatura cu dosarul in cauza.

Alte discuții în legătură

Altercatie cu un vecin dorinhriscu71 dorinhriscu71 Am intrat in trun conflict cu un vecin ,in fata scari a incercat sa ma loveasca eu lam inpins si a cazut si sia sclintit mina, dupa care a inceput sa ma injure ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de loviri Magdalena09 Magdalena09 Este vorba de o persoana care este acuzată ca a lovit o alta persoana. Acuzatia este falsa, iar martorul care putea confirma acest lucru a decedat între ... (vezi toată discuția)
Intrebare (ultraj) Maryoto Maryoto Buna ziua, Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul ... (vezi toată discuția)