avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier

Am o intrebare: poate sa iti faca politia dosar penal fara sa sti,fara sa iti vina o instiintare sau nu trebuie sa il semneze astet raspuns va rog, multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sorineel , utilizator 16:41, 11 August 2010
Aveti dreptul sa va adresati organului de politie unde ati dat declaratii si sa intrebati in ce stadiu se afla cercetarile. Sunt obligati sa va raspunda. Daca au luat deja masura amendarii dvs. pentru injurii nu au mai deschis si dosar penal. Stati linistit.
Multumesc foarte mult pentru detali

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie cu un vecin dorinhriscu71 dorinhriscu71 Am intrat in trun conflict cu un vecin ,in fata scari a incercat sa ma loveasca eu lam inpins si a cazut si sia sclintit mina, dupa care a inceput sa ma injure ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de loviri Magdalena09 Magdalena09 Este vorba de o persoana care este acuzată ca a lovit o alta persoana. Acuzatia este falsa, iar martorul care putea confirma acest lucru a decedat între ... (vezi toată discuția)
Intrebare (ultraj) Maryoto Maryoto Buna ziua, Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul ... (vezi toată discuția)