avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier

Am o intrebare: poate sa iti faca politia dosar penal fara sa sti,fara sa iti vina o instiintare sau nu trebuie sa il semneze astet raspuns va rog, multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sorineel , utilizator 16:41, 11 August 2010
acum 9 luni un vecin ma acuzat ca lam lovit cu masina lucru care nu este adevarat am dovedit cu martor vecinul respectiv ma dat la politie precum ca nu am permis de conducere si ca lam lovit cu masina pe un drum lateral eu am dus martor ca nu este adevarat dar totusi politia mia dat amenda eu am contestat-o la tribunal si amenda a fost anulatata dar in acelasi timp politia mia putut face dosar penal ptr conducerea fara permis chear dak eu am dovedit cu martor ca nu este adevarat?
Ce scria pe procesul verbal?

In rest, ma indoiesc ca aveti dosar penal si nu va chemau in 9 luni; oricat de ocupati ar fi, in doua-trei tot va chemau sa dati o declaratie, ceva.
Pai scria pe proces ca am fost amendat deoarece am adresat cuvinte jignitoare si injuri . Deci pana la urma nu crd ca am dosar penal voi ce ziceti?
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
sorineel, utilizator
Nici eu nu cred.
Pana acum va chema ( de mult).
Puteti sa stati linistit.

Si dati examen de carnet, sa nu va mai aiba lumea la mana.
pai ma audiat si ma pus sa dau declarati cum a fost, cum sa intamplat

Alte discuții în legătură

Altercatie cu un vecin dorinhriscu71 dorinhriscu71 Am intrat in trun conflict cu un vecin ,in fata scari a incercat sa ma loveasca eu lam inpins si a cazut si sia sclintit mina, dupa care a inceput sa ma injure ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de loviri Magdalena09 Magdalena09 Este vorba de o persoana care este acuzată ca a lovit o alta persoana. Acuzatia este falsa, iar martorul care putea confirma acest lucru a decedat între ... (vezi toată discuția)
Intrebare (ultraj) Maryoto Maryoto Buna ziua, Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul ... (vezi toată discuția)