avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pantru ca am sunat la 112
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pantru ca am sunat la 112

Am sunat la 112 deoarece intr-o noapte vecinul a venit beat si a batut cu putere in usa mea adresandu-mi cuvinte jignitoare si cerandu-mi bani pentru factura de apa. pentru ca nu i-am dat drumul la usa a intrat in caminul de apa simi-a taiat conducta de apa distrugandu-mi in acest fel si apometrul. Politistii au venit si mi-au spus ca ei nu-l pot obliga sa deschida apa desi vecinul a continuat sa-mi ceara bani si sa ma agreseze verbal si n fata plitistilor. Am fost sfatuita sa ma duc a doua zi la plitie si sa fac o sesizare si atat. A doua zi a trebuit sa platesc instalatori ca sa-mi refaca legatura la apa si sa-mi reinstaleze apometrul dar dupa 3 saptamani de la aceste evenimente m-am trezit cu amenda de 500 de lei pentru ca am sunat la 112 fara motiv. Am facut contestatie in instanta si acum am primit intampinare de la aparatorul politistului in care sunt acuzata din nou ca am sunat degeaba si ca ma port necivilizat cu vecinul. In plus abia acum am primit si fisa de interventie la eveniment in care politistul sustine ca a venit si aici era luniste si nu a putut lua legatura cu vecinul dar i-a notat numele si CNP-ul desi daca nu ar fi vorbit cu el si nu l-ar fi legitimat nu ar fi avut de unde sa stie despre el aceste date.:( Este posibil ca intr-o tara civilizata sa-ti fie tulburata folosirea locuintei si sa-ti fie distruse bunurile sa fii agresat verbal si sa fii tot tu cel sanctionat?
Cel mai recent răspuns: Andrei-Ionuț COCÎRLĂU , Avocat 22:40, 16 Februarie 2016
Depuneti plangere penala impotriva veciunului pentru sav. infract. prev. de art 253 C.p., daca aveti dovezi, martori. Daca aveti dovezi ca vecinul a distrus conducta de apa, puteti depun plangere impotriva politistului pentru sav. infractiunii prev. de art 297 C.p.

Sau, daca ati contestat amenda in instanta, puteti sa aduceti martori care sa spuna faptul ca vecinul chiar a distrus conducta de apa astfel se va constata ca nu ati sunat fara motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru impiedicarea folosirii locuintei Lielena Lielena Buna ziua, De 3 ani ma confrunt cu o situatie neplacuta, provocata de vecinii care s-au mutat acum 3 ani deasupra mea. Totul a inceput cu zgomotele produse de ... (vezi toată discuția)
Refulare msr bucatarie VenserB VenserB Buna ziua, Stau cu chirie de cateva luni intr-un apartament de bloc construit prin anii \'60/70 la etajul 6, apartament in care au mai stat si alti chiriasi ... (vezi toată discuția)
Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)