avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma succesiunii sotului decedat (fara copii) au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma succesiunii sotului decedat (fara copii) au rezultat ...

In urma succesiunii sotului decedat (fara copii) au rezultat 2 mostenitori : sotia si sora defunctului. Sotia doreste sa vanda porprietatea. In ce conditii se poate vinde ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:03, 25 August 2023
In condițiile în care și sora e de acord
Mai intai dezbateti succesiunea. Apoi puteti cere iesirea din indiviziune.
Ori sora va da banii, ori se scoate la vanzare.
Dar nu trebuie neaparat ca ea sa fie de acord. Daca nu vrea,mergeti in instanta.
Multumesc. Raspuns competent.
Asa și instanta o sa oblige sora sa vândă....:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant de catre coproprietar, cu proprietar decedat Crissy13 Crissy13 Buna ziua . Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma. Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenite ursuletul75 ursuletul75 Tatal nostru a murit acum 3 ani ,suntem trei copii si bineintele mama.Tata mai are dintr-o relatie anterioara un copil ,,avem un apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune , se poate vinde un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori sabrina1980 sabrina1980 Buna seara , ar putea sa se vanda un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori ex tata si sora vrea sa vanda eu nu , o pot face fara mine ? (mama find ... (vezi toată discuția)