avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 67 ani. Nu am contribuit NICIUN leu la fondul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 67 ani. Nu am contribuit NICIUN leu la fondul de pensii. Nu ...

Am 67 ani. Nu am contribuit NICIUN leu la fondul de pensii. Nu am carte de munca. Am vreo asistenta din partea statului roman?? In alte tari se cheama venit minim asigurat... Adica sa nu mori de foame pe strazi...
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:25, 25 August 2023
Puteti beneficia de asa ceva, insa va trebui sa mergeti la Primarie pentru a vedea ce acte sunt necesare.
Puteți beneficia de un ajutor social de 155 lei lunar de la primărie, doar dacă n-aveți păduri, terenuri arabile, animale în gospodărie, adica să n-aveți oi, capre, vaci, gaini, gâște, rațe......

Dacă aveți avere nu puteți primi nici un leu nici de la primărie.

Pensie nu veți primi niciodată, pentru că treabuia să lucrați 15 ani cu carte de muncă.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
Dapix, utilizator

NeculaiNita
Intrebati la primarie daca va incadrati in prevederile legii 416/2001
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Categorie terenuri ce se sechestreaza in executarea silita amelyah amelyah Buna seara! Daca se poate va rog sa ma lamuriti intr-o problema: De exemplu, am un contribuabil datornic la bugetul local, pentru care am demarat ... (vezi toată discuția)
Vecinul creste diverse animale langa casa mea Viocata Viocata Va rog, daca se poate, sa-mi dati un sfat referitor la o problema veche pe care o am cu un vecin. Creste diverse animale pe un teren pe care il are langa casa ... (vezi toată discuția)