Va rog, am nevoie de un punct de vedere juridic. Speța: proprietarul nu are declarație cu nr de persoane. Are domiciliul la alta adresă, unde plătește întreținerea. În blocul nostru este zero persoane de foarte mulți ani. În fapt, declară că vine zilnic sa consume apă. Consumurile medii pe lună, conform istoricului, sunt de 10 m cubi. Plătește apa consumată, însă apa din rețeaua de canalizare, niciodată. Cât timp poate fi scutit de cotele de cheltuieli un proprietar, în asemnea caz, care nu locuiește, dar are consum cât 2 care locuiesc permanent. Cât timp poate fi scutit de acoperirea diferențelor de apă? Cum îl împăcăm pe zero cu decizia de a nu scuti la infinit o persoană care nu prea e zero și a nu intra în eroarea dublei impuneri? Mulțumesc!
Mulțumesc frumos! Da, asa este însă mă gândeam și nu m-am exprimat clar și corect (canalizarea am cercetat listele de plată și este împreună cu consumul de apă), la cotele de participare la cheltuieli, pe persoane. Ceva îmi scăpa, că nu lucrez eu cu programul E-Bloc și vrem sa impunem diferențele de apă și la cei cu zero persoane, cu consumuri cât 2 permanenți 30 de zile. Sau, cum pui pausal la zero persoane când consumă cu un contor expirat?
Asta da! Am sunat admin și l- am întrebat dacă ne conduce un program informatic, pentru ca până acum acesta era răspunsul ,,nu permite programul". Am sunat și la Cluj și mi-au spus că programul EBloc poate foarte multe, dar să știi să îl folosești și e mai mult de munca. Acum că aflam că se poate, nu se poate pentru că nu este votat în AGP. Bun. Acum rămâne întrebarea : cum se pune paușal la zero persoane cu consum peste pausal, fără să impui 2 persoane până la verificarea metrologica a contoarelor expirate? Mulțumesc frumos!
Consum apa pausal
Anca07
S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)