avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare perioadă de probă la semnarea unui act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare perioadă de probă la semnarea unui act adițional

Bună ziua.

În CIM am 90 zile perioadă de probă (expiră în 12.09.2023). Dacă luna asta am semnat un act adițional pentru modificarea salariului, se anulează perioada de probă?

Urmează să îmi dau demisia, și trebuie să știu dacă se mai consideră că sunt în perioada de probă sau nu..
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
laura05.06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 25 August 2023
Nu se anulează perioada de probă.
Angajatorul meu sustine ca se anuleaza in momentul semnarii actului aditional. Exista vreo lege sau ceva, prin care pot sa ii dovedesc ca nu este asa?
Nu exista asa ceva.. sa va spuna el legea care prevede anularea ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Preaviz leuca_luminita leuca_luminita In contractul individual de munca incheiat in 2010 este prevazuta o perioada de preaviz in cazul demisiei de 15 zile calendaristice. In contractul colectiv la ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat despre contractul de munca pe perioda determinata!!! teodora27 teodora27 Buna ziua, Lucrez in resurse umane si am citi zilele acetea un articol in care se spunea ca daca un salariat are incheiat un contract pe durata determinata ... (vezi toată discuția)