avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! O casa batraneasca aflata intr-o stare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! O casa batraneasca aflata intr-o stare avansata de ...

Buna ziua! O casa batraneasca aflata intr-o stare avansata de deteriorare trebuie sa stea conform legii pe o suprafata de 250 de metri? Casa este construita fara acte si are alt proprietar, iar terenul de sub ea este al meu. Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
zxcb, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara! o casa darapanata care a fost construita cu siguranta ... zxcb zxcb Buna seara! O casa ,darapanata care a fost construita cu siguranta fara acte pentru ca este foarte veche are dreptul conform legii la 250 de metri de teren ? ... (vezi toată discuția)
Plata tva la achizitia unei case - ma incadrez la 5% sau la 19%? blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar o casa (este jumatatea unui duplex). Acum la vanzarea finala au aparut discutii cu proprietarul legate de TVA. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)