avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! O casa darapanata care a fost construita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! O casa darapanata care a fost construita cu siguranta ...

Buna seara! O casa ,darapanata care a fost construita cu siguranta fara acte pentru ca este foarte veche are dreptul conform
legii la 250 de metri de teren ? Are alti proprietari , nu are cadastru si a fost construita pe terenul pe care l-am cumparat si eu as vrea sa-mi actualizez suprafata de teren , dar nu pot pentru ca un functionar mi-a spus faptul ca aceasta casa trebuie sa stea pe un teren. Exista aceasta lege ? Daca este adevarat , ce pot sa fac in aceasta situatie? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:55, 30 Iunie 2023
Solutionati prin actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! o casa batraneasca aflata intr-o stare avansata de ... zxcb zxcb Buna ziua! O casa batraneasca aflata intr-o stare avansata de deteriorare trebuie sa stea conform legii pe o suprafata de 250 de metri? Casa este construita ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot intabula proprietatea pentru ca am teren mai mare decat in acte tata_mosu tata_mosu Acum 30 de ani am cumparat o proprietate in intravilan si doresc sa o intabulez.Nu pot deoarece in urma masuratorilor facute acum,reiese ca am cam 70 m2 in ... (vezi toată discuția)