Am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie. As dori sa stiu daca este legala ascultarea de catre seful direct a convorbirilor angajatilor dintr-un birou de Relatii Clienti, cu comunicarea in prealabil a acestui lucru. Scopul este acela de a verifica respectarea procedurilor interne si imbunatatirea comunicarii cu clientii.
Cred ca este normal deoarece se refera strict la aspecte privind activitatea in relatia cu clientii si totodata v-a fost comunicat ca se face acest lucru, cred ca se regaseste si in regulamentul intern. Nu poate fi vorba de incalcarea libertatilor individuale.
Revin Cred ca am inteles gresit. M-am referit la convorbirile dintre angajat si client si nu la convorbirile dintre angajati. La ce ai facut referire in intrebare?
Abuz rds
silviun
Buna ziua ,
Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)
Microfoane
ElenanM
As dori sa știu dacă este legal ca la locul de munca sa fii ascultata,sa ți se instaleze microfoane,sa nu ai nici un pic de intimitate? (vezi toată discuția)