avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model Hotarare AGA pentru un SRL (cu actionar unic) ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model Hotarare AGA pentru un SRL (cu actionar unic) care doreste sa intre in actionariatul unei Societati pe Actiuni (SA)

Buna ziua,

Sunt asociat unic si administrator al unui SRL care are ca obiect de activitate, printre altele, si achizitia si administrarea de imobile.

As dori ca SRL-ul meu sa intre ca actionar intr-o societate comerciala de tip SA cu obiect de activitate achizitia, administrarea si vanzarea de imobile.

Inteleg ca am nevoie de o hotarare AGA pentru acest lucru.

Exista vreun model de hotarare AGA pentru intrarea unui SRL in actionariatul unei societati pe actiuni? Ma puteti ajuta?

Va multumesc anticipat !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2023
CezarDUMITRIU, utilizator

Alte discuții în legătură

Asociat unic s.r.l. - persoana juridica straina! ELENA VASILE ELENA VASILE Se da urmatoarea speta: Un SA al carei actionariat care este format din 1 persoana juridica straina si 4 persoane fizice straine doreste sa se transforme ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)