avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soțul are încă trei frați la succesiune, i-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soțul are încă trei frați la succesiune, i-a despăgubit și ...

Soțul are încă trei frați la succesiune ia despăgubit și au semnat în favoarea lui sa ii rămână proprietatea de la părinți,ptr bani de despăgubire am făcut rate amândoi dar eu nu sunt trecură și nu am dreptul la proprietate,ce acte trebuie sa facem sa fiu și eu trecuta ca proprietar?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:47, 27 August 2023
Aveti oricum un drept de creanta pt contributia dvs, deci în cazul unui divort, veti putea solicita o suma de bani.
Daca vreti sa deveniti și proprietar, trebuie sa va doneze o cota sau sa va schimbati regimul matrimonial in cel al comunitatii conventionale de bunuri. Mergeti la notar, orice cale alegeti.
Moștenire este bun propriu al celui care mostenește de la părinți sau alte rude.

Nurorile/Ginerii nu-i mostenesc pe socrii, deci dvs nu moșteniți nimic din averea socrilor pentru ca sunteți noră, ci moștenesc doar copii socrilor.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara ... geta2005 geta2005 Buna ziua! Va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara copii, sotul singur la părinți moare primul apoi moare mama lui , tatăl mort cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Dupa moartea sotului, sotia are dreptul la moștenirea lasata ... Papell Papell Dupa moartea sotului,sotia are dreptul la moștenirea lasata de parintii sotului?(acestia fiind căsătoriti la data decesului) (vezi toată discuția)
O bunică lasă moștenire unui nepot de fiu un apartament. nepotul mai are de dezbătut succesiunea după tata, poate avea probleme din cauza datoriilor părinților? Adi20000 Adi20000 Buna ziua, O bunica, proprietara, lasa mostenire unui nepot de fiu un apartament. Fiul a decedat, dar avea datorii la banci. Sotia fiului traieste si are ... (vezi toată discuția)