avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cât timp poți depune dosar la firmele de asigurări ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cât timp poți depune dosar la firmele de asigurări după un ...

Cât timp poți depune dosar la firmele de asigurări după un accident ?
Mulțumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 19:39, 31 August 2023
Pentru vehicule termenul de prescripție este de 3 ani.
Pentru daune morale și materiale ( vătămare corporală și deces ) sunt mai multe termene! Fiți mai explicit să pot să vă dau răspunsul corect.

Laszlo Bicsak a scris:

Pentru vehicule termenul de prescripție este de 3 ani.
Pentru daune morale și materiale ( vătămare corporală și deces ) sunt mai multe termene! Fiți mai explicit să pot să vă dau răspunsul corect.

Am fost atacată de un câine și mi -am rupt mâna căzând într-un Șanț: Vătămare corporală .
Se c-am incurca lucrurile...
Daca vorbim de un atac de caine, aveti doua posibilitati:
1) Daca cainele avea proprietar, pagubele sunt suportate de el ( pe cale amiabila sau in proces civil ), bineinteles daca aveti probe clare si martori sau inregistrare video
2) In cazul in care vorbim de in caine comunitar, se poate trage la raspundere primaria ( in cazul in care incidentul s-a intimplat in localitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri vatamari corporale dany83 dany83 buna, in cadrul unui acident rutier m-am ale cu o fractura la mana si trebuie sa o tin in ghips 6 sapt, vinovat de producerea acidentului este celelalt ... (vezi toată discuția)
Tamponare si fuga de la locul faptei DanielGalca10 DanielGalca10 Buna ziua, in ziua de 10 martie 2017, am suferit o tamponare ușoară în trafic în orașul Urziceni. Cel care m a lovit, a fugit de la locul faptei demarand ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)