avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit un răspuns dar întrebarea este dacă eu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit un răspuns dar întrebarea este dacă eu trebuie să ...

Am primit un răspuns dar întrebarea este dacă eu trebuie să reiau din urmă toată activitatea care s-a desfășurat în perioada concediului de odihnă adică să introduc în calculator vreo 2000 de hârtii plus activitatea zilnică care mai constă în introducerea a altor aproximativ 120 de hârtii care au foarte multe date pe ele?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:12, 28 August 2023
Continuați, vă rog, discuția unde ați început-o, adică aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi bănești reprezentând plata concediului de odihnă 80raducu 80raducu Am fost salariat în cadrul M.A.I., respectiv polițist, timp de 25 ani. Datorită unor afecțiuni medicale (neoplasm căi biliare) în perioada 01.01.2017-mai ... (vezi toată discuția)
Am făcut parte din biroul informatică și munca mea se desfășura ... Eugenius56 Eugenius56 Am făcut parte din biroul Informatică și munca mea se desfășura exclusiv în fața calculatorului, am făcut programe de gestiune Informatică. Am trimis ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)