avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mama mea vrea sa achiziționeze un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mama mea vrea sa achiziționeze un apartament. Sora ...

Buna ziua, mama mea vrea sa achiziționeze un apartament. Sora mea poate da o declarație notarială prin care poate spune că renunță la drepturile acestui apartament care va fi achiziționat de mama mea? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:38, 28 August 2023
La ce drept sa renunte daca nu are niciun drept asupra casei?
Iar daca va referiti la drepturi succesorale, ele se nasc la decesul mamei, asa ca nici la.mostenire nu poate renunta ca mama e in viata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de mostenire Iohanna Iohanna Buna ziua, Am on intrebare referitoare la mostenire. Tatal meu a decedat acum 12 ani. Mama este inca in viata, iar eu sunt singurul lor copil. Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenire adriri adriri Buna ziua, as dori sa sa stiu daca o persoana semneaza la notar un act prin care renunta la mostenire (mama e decedata, doar tatal persoanei mai este in ... (vezi toată discuția)
Nudul proprietar vrea să vândă apartamentul. poate anula dreptul uzufructuarului și apoi să vândă apartamentul fără știrea acestuia? andrea0810 andrea0810 Buna. Mama se afla in situatia urmatoare: Bunica a cumparat un apartament in 2002 si in CF apare la sarcina ca nuda proprietate si mama apare la sarcina ca ... (vezi toată discuția)