avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salut ,am următoarea dilema. Sunt în concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salut ,am următoarea dilema. Sunt în concediu crestere copil ...

Salut ,am următoarea dilema.
Sunt în concediu crestere copil de o luna. As putea obțin venit pe perioada asta de 2 ani din contract de colaborare fără sa îmi suspende icc? Dacă da , ce suma ar trebui sa fie maxim pe an pentru a nu afecta? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 28 August 2023
Buna ziua,
Vedeti articolul de mai jos
www.avocatnet.ro/articol_607...
UPDATE: Ce venituri nete pot obține, în 2023, cei aflați în concediu de creștere pentru a nu pierde dreptul la indemnizație
www.avocatnet.ro/articol_624...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! momentan sunt in concediu de crestere copil avand ... Maria2968 Maria2968 Buna ziua! Momentan sunt in concediu de crestere copil avand contractul de medic rezident suspendat(platitorul fiind Spitalul Judetean). As putea in aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil. buna ziua,as putea in timpul in care ... Florinalex993 Florinalex993 Concediu Crestere Copil. Buna ziua,as putea in timpul in care sunt in concediu crestere copil sa deschid un SRL in care sa fiu administrator si sa lucrez pe ... (vezi toată discuția)
Noile reguli ccc totio totio Buna ziua se poate sa ma lamuriti putin referitor la articolul dvs ... (vezi toată discuția)