avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract modificat dupa semnare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract modificat dupa semnare

Un agent de vanzari al RDS-RCS a completat in fata mea un contract pe care l-am semnat si mi-a lasat exemplarul verde. Dupa un timp am constatat ca pe exemplarul firmei era facuta o bifa in plus fata de exemplarul meu (pe exemplarul meu nu se vede aproape nimic si mi-au facut o copie dupa exemplarul lor). Am facut sesizare in scris si apoi la un superior, dar nu primesc nici un raspuns. Mi-au spus ca oricum nu sunt obligati sa raspunda in scris la sesizarile noastre. Intrebarea mea este daca modificarea facuta pe exemplarul lor de contract, ulterior semnarii acestui contract si fara stirea mea, ma indreptateste sa cer anularea contractului. Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: sophie , utilizator 17:43, 5 Martie 2010
Trebuie sa va raspunda la sesizare in max. 30 de zile. Dupa aceasta etapa va puteti adresa OJPC.
Au trecut demult 30 de zile, din 20 ianuarie 2010 si n-am primit nici un raspuns. Iar cei de la protectia consumatorilor nu fac decat sa retrimita sesizarea pe care eu o depun la OJPC tot la cei implicati, in acest caz RCS-RDS, deci tot nu voi primi nici un raspuns. Nu fac decat sa ma invartesc intr-un cerc vicios. Iar in acest timp, firmele fac ce vor cu noi.
Asa cum au facut si cei de la Enel, si cei de la UPC...
Multumesc, oricum, pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds, noutati ContSters164969 ContSters164969 ASTA E POVESTEA.... \"-in data de 10.08.2010, am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei RCS-RDS, care imi aducea la cunostinta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Abonamente rcs-rds galatanu1981 galatanu1981 Buna ziua daca nu va suparati as asvea o intrebare la dumneavoastra exista vreo lege in care o companie de telecomunicatieare dreptul la semnarea unui ... (vezi toată discuția)