avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonamente RCS-RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonamente RCS-RDS

Buna ziua
daca nu va suparati as asvea o intrebare la dumneavoastra exista vreo lege in care o companie de telecomunicatieare dreptul la semnarea unui contract nou sa le prelungeasca pe cele existente cu 24 luni?


De ce compania RCS-RDS nu raspunde in scris daca le solicitam raspuns in scris la diferite sesizari?


As vrea sa va spun ca am un abonament din luna lui iulie 2014 si am intampinat urmatoarele probleme, acum vreo 3 saptamani am incercat sa sun un verisor de pe abonamentul meu mia raspunt o persoana straina ma intrebat cine sunt eu la randul meu lam intrebat cine e el dupa care a continuat apelul sunand mia raspuns o alta persoana de sex feminin atunci am inchis apelul. Am luat legatura cu cei de la RDS-RCS mia preluat o sesizare care in termen de 48 de ore mia venit un SMS de la RCS cu mesajul ca sa remediat situatia. de vreo cateva zile am aceiasi problema am deschis din nou sesizare la care mi sa comunicat ca in termen de 48 ore se rezolva problema. vineri pe data de 03.10.2014 la ora 18 au expirat cele 48 ore, am luat legatura telefonica cu cei de la RDS miau comunicat ca sesizarea dureaza 30 de zile si ca o sa ma sune cei de la departamentul de sesizari cand remediaza situatia. iam intrebat de ce platesc un abonament daca nu ma benefeciez de servici, raspunsul lor a fost casi cere scuze dar trebuie sa astept.
intrebare ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta ?
de reziliat nu pot ca am un telefon luat in rate.:((
as dori si sfatul unui avocat.
Cel mai recent răspuns: galatanu1981 , utilizator 21:09, 4 Octombrie 2014
faceti o sesizare in scris sau e mail. asa veti avea moyive sa reziliati contractul
multumesc domnule avocat( rokambol) dar nu doresc rezilierea , eu doresc sa ma pot bucura de serviciile care leam contractat.
daca nu va suparati as asvea o intrebare la dumneavoastra exista vreo lege in care o companie de telecomunicatieare dreptul la semnarea unui contract nou sa le prelungeasca pe cele existente cu 24 luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament nou rcs rds persoana juridica IoanaJR IoanaJR Buna seara, Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania \\"RCS RDS\\". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. asi vrea sa stiu daca este legala urmatoarea situatie. ... Lumiz Lumiz Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca este legala urmatoarea situatie. La 31 mai am reziliat contractul cu RDS-RCS. Dupa 2 luni am primit instientarea ca am ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila rcs&rds TudoracheCreola TudoracheCreola Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)