avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... inscrierea in CCJ - avantaj?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

inscrierea in CCJ - avantaj?

Buna,am terminat facultatea de drept in 2007 :D.Sigur,de atunci s-au ivit mai multe ocazii sau posturi libere, dar din pacate la toate s-a cerut experienta.INTREBAREA mea este:daca te inscrii in CCJ se considera experienta?Ai mai multe sanse sa te gaseasca cineva?Sau sa astept sa-mi expire licenta. :((
In facultate inveti f multe lucruri despre drept,dar nimeni nu te invata cum sa-ti gasesti locul.Cum sa incep?De unde?:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 20:55, 30 Ianuarie 2010
Sansa se numeste PCR(pile, cunostinte, relatii). Daca ai o cunostinata, o relatie, ceva, care sa-ti asigure angajarea pe o functie de jurist, chiar fara experienta, este foarte bine . Altfel, nu stiu cum te vei descurca.
Bafta!
sorri a scris:

Buna,am terminat facultatea de drept in 2007 :D.Sigur,de atunci s-au ivit mai multe ocazii sau posturi libere, dar din pacate la toate s-a cerut experienta.INTREBAREA mea este:daca te inscrii in CCJ se considera experienta?Ai mai multe sanse sa te gaseasca cineva?Sau sa astept sa-mi expire licenta. :((
In facultate inveti f multe lucruri despre drept,dar nimeni nu te invata cum sa-ti gasesti locul.Cum sa incep?De unde?:sorry:

Buna!
Ca sa te poti inscrie in CCJ , mai intai trebuie sa fii angajat cu contract pe post de jurist, altfel nu te poti inscrie.
Asa ca ... da din coate si incearca , prin orice mijloace , inclusiv PCR-ul, sa faci rost de un post de jurist. Apoi urmeaza inscrierea in CCJ, ca stagiar, dupa 2 ani te transformi in definitiv si gata, s-a rezolvat pb. Important este sa convingi acum, pe un angajator, ca meriti sa ti se acorde postul, chiar daca nu ai experienta.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job in domeniu juridic ...iluzie alina111 alina111 am absolvit facultatea de drept in anul 2004 ,dar pina acum n-am reusit sa-mi gasesc un post in domeniu ,motivul ?-invocarea lipsei de experienta exista ... (vezi toată discuția)
Salariu avocat sau consiler juridic valica_21 valica_21 urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)