avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozite locale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozite locale

Bună ziua
Nu am plăti imp de 10 ani impozit pe casa și teren.
Primaria spune ca trebuie sa plătesc din urma cu penalizări.
Poate cineva sa mi spună dacă plătesc pe toată perioada restanta și dacă penalizările sunt foarte mari??
Mulțumesc!!
Ultima modificare: Marți, 29 August 2023
cretzustancu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:13, 30 August 2023
Trebuie sa mergeti la Primarie. Acolo se rezolva chestiunea, dar nu cred ca scapati fara a achita si penalizarile, sau, ma rog, o parte dintre ele. Invocati si dvs. prescriptia... adica au trecut deja 10 ani !


Adam Grecu a scris:


Invocati si dvs. prescriptia...


prescriptia dreptului de xecutare debite se dispune la cererea partii interesate de catre instanta de judecata prin hotarare judecatoreasca
In speta daca este vorba despre impozit aferent proprietate ,,in cazul neachitarii in termenul stabilt a obligatiilor la buget,autoritatea fiscala competenta automat deschide dosar pe nuele contribuabilului de urmarire debite cu suma de baza +penalitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un proprietar de apartament, poate chema in judecată asociația ... Bidea Cristiana Bidea Cristiana Un proprietar de apartament, poate chema in judecată asociația de proprietari, pentru prescrierea unei datorii la cheltuielile de întreținere + penalizări ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere geogeorge geogeorge buna ziua, am datorie la intretinere de prin 2009 la care s-au adaugat penalitati si acum as dori sa platesc.exista vreo posibilitate (fara sa chem in ... (vezi toată discuția)
Penalizari datorii asociatia de proprietari cataleata cataleata Buna ziua, La apartamentul praintilor,actual proprietar fratele..au ramas penalizari restante de 5400 ron.In anul 2013 aveam datorii de 8000 ron plus ... (vezi toată discuția)