avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre somaj

Buna ziua ,

Firma la care lucrez isi suspenda activitatea , astfel colegii mei vor intra in somaj . Eu sunt in ultimul an la o facultate la zi . Sunt curios daca eu am acest drept , de a primi somaj .

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 19:18, 28 Ianuarie 2010
Buna seara,
daca aveti 12 luni lucrate in ultimele 24, da aveti dreptul la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj floby floby Buna ziua. As dori sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema. Lucrez din august 2006, iar in februarie 2007 mi s-a incetat contractul de munca(pe perioada ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului individual de munca cristin28 cristin28 Buna ziua, am si eu o intrebare cine ma poate ajuta, lucrez la o firma care de la 1 nov va intra in faliment as dori sa stiu cu ce art mi se va desface ... (vezi toată discuția)
Pot intra in somaj dupa ccc+3-4 luni perioada de cotizare la un nou loc de munca? bogdaner bogdaner Buna ziua.Am stat in concediu de crestere a copilului 1 an si 10 luni, dupa care mi-am dat demisia de la firma de la care am intrat in concediu( renuntand la ... (vezi toată discuția)