avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In eventualitatea unei viitoare relații cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In eventualitatea unei viitoare relații cu o persoană de ...

In eventualitatea unei viitoare relații...cu o persoană de gen feminin...am.fost ademenit și convins să trimit anumite sume pt a asigura bunăstarea respectivei
..În momentul în care persoana respectivă a primit o sumă consistentă...și mă refer la standardele României...o sumă colosală...acea persoană să dovedit o escrocă...profitând de naivitatea și buna creditata a subsemnatului....există vreo sancțiune în codul penal care ne permită sa le dăm în judevatape aceste femei???
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:50, 31 August 2023
Bună seara.

Se poate formula plângere penală, pentru înșelăciune și vă puteți constitui parte civilă în dosarul penal, în momentul în care acesta va ajunge pe rolul instanței de judecată penale. Dacă aveți și dovezi privind transmiterea/înmânarea sumelor de bani (transfer bancar, chitanțe western-union, martori, etc.) și, de asemenea, dovezi că v-ar fi spus că veți avea o relație sentimentală cu aceasta, șansele dvs. de rezolvare a speței în mod favorabil ar crește considerabil.
Gradul de complexitate al speței este unul mediu spre ridicat, sens în care vă sfătuiesc să efectuați orice demers cu sprijinul unui avocat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Se poate face o plângere penală împotriva persoanei respective( necunoscute efectiv!) pentru înșelăciune, iar în dosarul astfel constituit să vă constituiți parte civilă pentru recuperarea prejudiciului astfel creat dvs. de persoana respectiva. Acesta este un caz clasic de înșelăciune făcut pe internet, in spatele căruia se află adevărați escroci sentimentali, nu neapărat o femeie. Femeile sunt folosite că " momeala", dar infracțiunile sunt realizate de infractori versați in astfel de escrocherii.
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfaturile juridice vi le-au dat antevorbitorii. Eu va sugerez sa invatati ceva din aceasta patanie. Totul pana la darea banilor sau a datelor cardului pe promisiuni! Cine vrea bani repede poate folosi casele de amanet sau credit doar cu buletinul. Nevoi financiare are toata lumea. Atentie ca mai exista ladite cu bijuterii pe platforme marine, mostenire depozite de milione de dolari, metoda accidentul, si multe altele. Succes in viata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Inselaciune??? vica_i vica_i am cunoscut un barbat acum cateva luni cu care am inceput o relatie...la un moment dat a spus ca vrea sa deschida o afacere cu mine in alta tara...datele ... (vezi toată discuția)
Transferuri de bani dadudadud dadudadud Bună ziua. Timp de un an am o relație cu un englez. Acesta dorește sa îmi trimită 15000 euro pentru am lua o casa în România. Pot primi acești bani ... (vezi toată discuția)