avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca nu suntem angajați ai sindicatului dar suntem ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca nu suntem angajați ai sindicatului dar suntem în funcția ...

Daca nu suntem angajați ai sindicatului dar suntem an funcția de membri an consiliul de conducere putem beneficia de diurna de deplasare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 30 August 2023
Deplasare in interes de serviciu sau in interesul sindicatului?
Al sindicatului

Cornel Vasile a scris:

Deplasare in interes de serviciu sau in interesul sindicatului?

In opinia mea, beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru deplasarea membrilor de sindicat gabieru gabieru buna ziua, spuneti-mi va rog daca se pot deconta, din fondurile sindicatului, cheltuieli de deplasare ale membrilor de sindicat, inclusiv diurna, pentru ... (vezi toată discuția)
Organe conducere sindicat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, as dori sa stiu care dintre organele de conducere ale sindicatului sunt salarizate? este vicepresedintele? daca nu, in baza a ce poate sa ... (vezi toată discuția)
Reorganizare si eliminarea unor compartimente MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua daca in cazul in care se reorganizeaza o societate comerciala cu capital de stat, se reface organigrama si se elimina un serviciu, se comaseaza la ... (vezi toată discuția)