avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... petentul are TC?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

petentul are TC?

imi poate spune si mie cineva ce inseamna intr o instanta ............petentul are TC?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:24, 28 Ianuarie 2010
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are Termen in Cunostinta. Nu se mai citeaza
adica a fost prezent la termenul anterior si i s-a comunicat urmatorul termen de judecata astfel ca nu mai este citat si trebuie sa se prezinte fara a mai astepta citatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - proces verbal de contraventie intocmit pentru lipsa becuri noaptea esplan esplan In timp ce ma deplasam cu autoturismul propriu, noaptea, chiar inainte de intrarea intr-o localitate am constatat ca am ramas fara faruri (luminile de ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă prescurtările care apar pe citativ: nr, tc, dc...? ... sorein sorein Ce înseamnă prescurtările care apar pe citativ: NR, TC, DC...? (există și altele?) Exemplu: Reclamant: 1. NR Vasilică 2. NR ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am fost citat ca martor intr un proces, m am prezentat ... Qdiana Qdiana Buna ziua. Am fost citat ca martor intr un proces, m am prezentat si am depus declarația. Nu mi s a comunicat daca este un alt termen dar am vazut pe siteul ... (vezi toată discuția)