avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am fost citat ca martor intr un proces, m ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am fost citat ca martor intr un proces, m am prezentat ...

Buna ziua. Am fost citat ca martor intr un proces, m am prezentat si am depus declarația. Nu mi s a comunicat daca este un alt termen dar am vazut pe siteul Judecătoriei ca a fost amânată cauza in vederea citării părților care nu au TC si martorii din lucrări. Imi puteti spune va rog la ce se referă si daca va trebui sa ma prezint din nou la următorul termen?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:00, 27 Septembrie 2022
Daca ati fost audiat nu o sa mai fiți chemat pt alt termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat Mitrea_tutu Mitrea_tutu Buna ziua, sa va spun cum stau lucrurile intr-o seara ma aflam la geam, locuiesc linga un parculet de joaca pt copii, vreo 3 indivizi cu un scuter au intrat in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - proces verbal de contraventie intocmit pentru lipsa becuri noaptea esplan esplan In timp ce ma deplasam cu autoturismul propriu, noaptea, chiar inainte de intrarea intr-o localitate am constatat ca am ramas fara faruri (luminile de ... (vezi toată discuția)
Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)