avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Contract activ pe sediul social, dar vreau sa il mut in alta locatie.
Buna ziua, am sediul social in alta locatie, dar vreau sa il mut in alta locatie, cum se poate efectua aceasta modificare, chiar daca pierd acele luni cat mai este valabil pana la expirarea termenului. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: VASSY , utilizator 19:18, 30 August 2023
Buna ziua
Nu conteaza cat timp mai e valabil contractul pentru sediu.
Incheiati un nou contract pentru sediul nou si apoi inregistrati schimbarea de sediu la Registrul comertului.
Vezi:

[ link extern ]
Și după ce terminați cu înregistrarea schimbării de adresa la sediul social la registrul comerțului, mergeți și la primărie (direcția taxe și impozite).
Buna ziua d-nul avocat Lazarutiu, va multumesc pentru raspuns si va doresc succes in activitatea dvs.
Buna ziua d-le Neagu, va multumesc pentru raspuns si va doresc numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Urgentare schimbare sediu social firma fostului proprietar cltgeo cltgeo Buna ziua, Am cumparat un apartament care este sediu social pentru firma fostului proprietar. As dori sa stiu daca pot face ceva pentru a urgenta procesul ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)