avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale urgentare schimbare sediu social firma fostului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

urgentare schimbare sediu social firma fostului proprietar

Buna ziua,
Am cumparat un apartament care este sediu social pentru firma fostului proprietar.
As dori sa stiu daca pot face ceva pentru a urgenta procesul schimbarii sediului social - nu doresc sa existe o firma inregistrata la adresa la care locuiesc.
Multumesc aniticpat.
Cel mai recent răspuns: MsiC , utilizator 18:53, 25 Ianuarie 2022
Il notificati ca intr-un termen rezonabil sa-si mute sediul, altminteri veti actiona in conformitate cu art. 237 din legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata, respectiv sa solicitati in instanta dizolvarea societatii.
Depuneti la Registrul Comertului o copie act de proprietate si o cerere prin care cereti radierea sediului societatii, motivand ca este un nou proprietar si nu exista vreun contract de chirie sau comodat intre noul proprietar si societate
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Buna seara! Cum ati rezolvat situatia ca si eu .net confrunt cu asa ceva !

cltgeo a scris:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa sediu societate mmmmela mmmmela daca am facut un contract de comodat cu o societate prin care am fost de acord ca sediul societatii sa fie in apartamentul meu,cum pot acum deoarece doresc sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social - firma fostului proprietar al imobilului GabrielPt GabrielPt Detin un imobil cumparat in anul 2007, iar la o interogare efectuata la Registrul Comertului, am constatat ca fostul proprietar al imobilului are o sociatate ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu firma d3ag0s d3ag0s As dori sa stiu care este calea legala prin care pot forta schimbarea sediului social al unei societati comerciale. Povestea pe scurt este urmatoarea: in 2009 ... (vezi toată discuția)