Buna ziua,
am fost prins in ianuarie cu alcoolemie 0.61 in aerul expirat, Dosarul a ajuns in instanta ,a trecut de camera preliminara. Iar acuma apare pe site la sectiune Sendinte : 12 octombrie. probabil e primult termen pe fond. Avocatul mi-a zis ca nu este necesar sa ma prezint. DAr nu inteleg de ce? nu ar fi indicat sa fiu si eu? daca tot deja se judeca.Multumesc
Buna dimineata!
pai tocmai am zis, avocatul mi-a zis ca nu este necesar sa fiu prezent la acest termen, la urmatorul termen cica trebuie sa fiu prezent. Si da este infractiune, daca am alcoolemia in aerul expirat de 0.61.
Dar eu ma gandeam ca este indicat sa ma duc, daca totusi este termen pe fond. Adica deja se judeca, nu? Sau este alta procedura
Prezentati-va la termenul de judecata si uzati de procedura simplificata a recunoasterii invinuirii, pentru a beneficia de reducerea cu 1/ 3 , in cazul pedepsei cu inchisoare, respectiv 1/ 4 , in cazul amenzii penale.
In sange, valoarea este relativ dubla.
Cauza a fost trimisa spre solutionare, instantei de judecata.
Prezentati inscrisuri in circumstantiere.(contracte de munca, certificatul de nastere al copiilor, certificatul de casatorie, caracaterizari favorabile dumneavoastra, diplomele care atesta pregatirea profesionala, certificate in acest sens, acte medicale ).
Instanta de judecata va doza pedeapsa si in functie de aceste inscrisuri.
pai avocatul meu mi-a zis ca este doar sedinta de consiliu, nu este necesar sa ma prezint. Dar eu stiu ca deja a trecut de camera preliminara. Acuma este termen pe fond. De ce totusi insista sa nu ma prezint.
Asa apare pe portal : este dosarul simplu fara a1
Şedinţe
09.10.2023
Ora estimata: 9:00
Complet: C26
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document: