avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, In speța unui SRL care este in faliment cu ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, In speța unui SRL care este in faliment cu datorii, ...

Buna ziua,
In speța unui SRL care este in faliment cu datorii, dacă se achita datoriile firmei , aceasta va putea fi pusa din nou pe picioare, sa fie pusa in stare activa?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:55, 4 Septembrie 2023
Nu îmi este clară situația. Căutați-ne pe google și dați un telefon și ne lămurim ce e de făcut.

O discuție nu vă costă.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe aplica lichidatorul când se plătesc creanțele la creditor ... adelina1popovici adelina1popovici Ce taxe aplica lichidatorul când se plătesc creanțele la creditor pentru o firma in faliment? Creditorii se înțeleg la un comision cu lichidatorul, eu ca ... (vezi toată discuția)
Radierea firmelor cu datorii catre stat anca arsenie anca arsenie Buna ziua, Ma numesc Anca Arsenie si impreuna cu sotul meu detin o firma al carei sediu social a expirat din 2008 si ale carei taxe catre stat nu au mai ... (vezi toată discuția)
Insolventa/lichidare/retragere/cesiune dacmoto dacmoto Buna ziua, Din cauza neintelegerilor aparute in cadrul societatii, asociatul minoritar doreste insolventa societatii.Poate sa ceara insolventa fara acordul ... (vezi toată discuția)