avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare zile CO in timpul anului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare zile CO in timpul anului?

Daca se vrea modificare zilelor de CO in timpul anului al unor angajati, cum se calculeaza acordarea acestora avand in vedere ca mai sunt cateva luni din an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 31 August 2023
Se calculeaza proportional cu perioada ramasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri co cristina29 cristina29 Buna ziua! As dori si eu cateva lamuriri referitoare la concediul de odihna. Personalul din firma noastra este angajat din 01.03.2009. Am citit codul muncii, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca incepand cu luna iulie se acorda un numar mai ... oana205 oana205 Buna ziua. Daca incepand cu luna iulie se acorda un numar mai mare de zile de concediu (trecand la o alta treapta de vechime conform ccm), va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Calcul zile co pt part time bachmann bachmann Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: Cum se calculeaza nr de zile de concediu de odihna pt un angajat care lucreaza 2 zile pe sapt , cate 5 ore pe zi ... (vezi toată discuția)